Tuta och kör!

Tuta och kör! Eller i värsta fall: Tuta och kör åt andra hållet! kom vi (johanna and me) under kvällen och dagen (söndag) på fick vara vårat nya motto. Det är ingen idé att mesa utan bättre att köra på och se vad som händer, och blir det helt fel får man helt enkelt tuta och köra åt andra hållet istället. Man kommer antagligen ändå aldrig mer att träffa de berörda människorna.

För det var helt otroligt vad folk var på oss igår kväll! Vad är problemet med killar ibland egentligen? Varför får man för sig att det är helt okej att rycka tag i en tjej man aldrig snackat med innan och göra idiotiska närmanden utan att ens nästan fatta att man inte är intresserad över huvud taget och egentligen bara vill skrika släpp mig med din äcklig fuktiga hand ditt fyllo! ...vad är grejen?

Man ska helt enkelt köra sitt race, ta allt som det kommer och lösa problem med ironi och ett (till synes) glatt leende. Och när det händer såna där idiotiska saker får man helt enkelt bara vända på klacken, fortsätta köra och hoppas att det inte händer igen.Och gör det det så tutar man lika högt nästa gång.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0