oslo

har varit i oslo från onsdag till fredag den här veckan eftersom jag och Therese skulle söka Norska Baletthögskolan. Eller, förlåt, Balletthöyskolen som det heter. Både jag, Therese och Marcus (som vi bodde hos) var helt överens om att norska språket är så otroligt fult. Dessutom har de underlig konst. Vi var i en jättefin men guud så skum park som hade typ ett hundratal statyer med människor i alla åldrar i alla möjliga sjuka konstallationer. Det värsta var högst upp i parken. där hade de tillverkat en basilisk-liknande pelare av stenmänniskor som låg, stod, sitt - you name it - på varandra. Visst, konst är ju som den är ibland, men det kommer liksom barnfamiljer och grejer till den här parken. Vad ska de stackars barnen tro? Att att klättra omkring nakna i en sinnessjukt hög hög (höhö) är något man gör hur som helst? vill de fostra våra efterkommande till nudister allihop? nej, just det.
men trevligt var det iallafall, och nu väntar jag på svar från norge omjag har kommit in eller inte. :)

apropå dumma saker, titta på det här. Sjukt kul xD

Njut av vårvädret nu! Vi hörs!

hahaha

haha. min far är så söt och vidarebefodrar alltid roliga kedjemail till mig. det förgyller alltid dagen lite måste jag säga. detta blev dagens förgyllning.



xD jag vet, jag har bra humor ibland.

idag blire impro-middag till Sex And The City-avsnitt (min nya obsession - kan inte fatta att carrie är otrogen mot Ayden med Big! såå inte okej!) innan wic-match ikväll... björn borg är huvudsponsor ikväll, ska bli intressant att se vad som ska hända ^^ (är med i en dansgrupp som jag tänker förkorta BBG för er som inte vet.. och vi dansar på innebandymatcher.)
ikväll ska jag till göteborg. äntligen. och jag klarade teoriprovet igår. detta kanske är en bra vecka trots allt.

hörs

efter lång tystnad.

jag var i helsingborg i helgen och firade påsk på tivoli med bandet hoffmaestro. Sjukt och sjukt roligt var det. Och nu två dagar i efterhand kom jag på svaret på en fråga som jag fick höra för ett par veckor sedan och som sedan dess legat och gnagt i mitt huvud. Varför ser man så ofta tjejer som är grymt snygga som är tillsammans med en kille som inte alls är lika snygg? och med detta menar jag inte att alla par i hela världen är uppbygda såhär. självklart har jag också sett många par där killen är såå mycket snyggare än tjejen. och såna som.. eller ja, ni fattar grejen hoppas jag. och jag fattar vad han som ställde frågan menade.

min första förklaring till detta syndrom var att tjejer har i allmänhet sämre självförtroende än killar, eller iallafall som man märker. därför vågar tjejer i mindre utsträckning satsa på snygga killar, medan killar vågar gå fram och snacka  med en tjej som egentligen är "out of his league", som man säger..

min nästa teori var att alla har olika smak, därför tycker väl självklart tjejen att hennes pojkvän är snyggast i hela världen. och utseendet ska ju faktiskt inte spela någon större roll, fy på dig tanya som är så ytlig. men vadå? är inte människan rätt ytlig och fördomsfull av sig då? eller har de tjejer som är tillsammans med "fula" killar bara kommit längre i sin utveckling än vi andra?
då fick jag bara ännu mer att tänka på.

men nu har jag en ny teori, efter att ha sett sinnessjukt många snygga killar i helsingborg. till och med de fula killarna ser helt okej ut, kom vi fram till. bara det att varenda kille som verkligen var något att ha, visste precis hur snygg han faktiskt var och var därför sjukt dryg, så det var inga vi ville prata med i vilket fall. och vilka finns det då kvar att välja mellan? jo, de som är liite mindre snygga men som man faktiskt kan snacka med. då känns det inte längre så konstigt att tjejer faller för "fula" killar. det ger en något mer än att man inte behöver få blickar på stan som säger: hon är så mycket snyggare än honom. man kan ju faktiskt prata med människan som man vill lägga så mycket tid med.

inte för att jakten på att snygga killar som är normala slutar
, men då var ett av mysterierna lösta iallafall. eller inte, men.. eh.. ja.

och detta är i no offence till de män som har funnits i mitt liv, om någon av dem får för sig att läsa detta.. mindre troligt, men dår är det sagt iallafall. och jag menar verkligen inte att alla snygga killar är dryga heller, då hade jag väl inte haft någon erfarenhet av killar över huvud taget.. ;)

vi hörs om ett par månader antar jag..

RSS 2.0